Kurssit

Syyskausi 2019

Syyskausi 2019: 20.8.2019 - 3.12.2019 (Huom: 15.10.2019 ei ole harjoituksia, koulu on suljettu)
Paikka: Helsingin Rudolf Steiner-koulu 1, pieni eurytmiasali, Lehtikuusentie 6, 00270 Hki. (kartta)
Meditatiivinen liike: Dynamis Qigong. Tiistaisin klo 17.30 - 18.45

Meditatiivista, rentouttavaa ja kokonaisvaltaista kehon ja mielen harjoittelua. Kiinalaisiin terveysharjoituksiin ja meditatiivisiin menetelmiin pohjautuvaa terveysliikuntaa ja kehonhuoltoa sekä kokeneille että uusille harjoittelijoille. Qiqong ja taojooga harjoitteet rakentuvat kolmen keskeisen periaatteen varaan: 1) kokonaisvaltainen tietoinen liike 2) hengityksen säätely 3) mielen keskittäminen. Uudet harjoittelijat ovat aina tervetulleita ryhmäämme, mitään ennakko-osaamista ei tarvita, harjoitus sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille ihmisille. Ilmainen kokeilukerta: voit kokeilla harjoittelua ryhmässämme yhden kerran ilmaiseksi, mutta sovi kokeilukerrasta etukäteen sähköpostilla
Lue lisää qigong harjoittelusta ja katso video.
Hinta: 215 €

Meditatiivinen liike: Yiquan. Tiistaisin klo 18.50 - 19.50

Syvällinen ja voimakas kehon ja mielen harjoitus.Yiquan harjoitukset ovat avoimet sekä vanhoille että uusille harjoittelijoille. Yiquanissa ei järjestetä mitään peruskurssia, vaan voit aloittaa harjoittelun koska tahansa. Kaikki harjoittelijat harjoittelevat oman kokemuksensa ja tasonsa mukaisesti ja jokainen saa siihen yksilöllistä opetusta. Näin ollen mitään kynnystä yiquan harjoittelun alottamiseksi ei ole, vaan voit liittyä mukaan koska tahansa. Voit tulla kokeilemaan yiquan harjoittelua ryhmässämme yhden kerran ilmaiseksi ja päättää sitten haluatko jatkaa harjoittelua. Sovi kokeilukerrasta kanssani etukäteen sähköpostilla.
Lue lisää yiquanista ja katso video:
Hinta: 195 €

Dynamis Martial Arts tiistaisin klo 19.50 - 20.50

Hauskaa ja funktionaalista kamppailulaji harjoittelua. Kamppailulaji harjoitukset, tarkoitettu kamppailu-ryhmän jäsenille.Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut aloittamaan kamppailuharjoittelun ryhmässämme. Kamppailusta lisää:
Hinta: 195 € (Yiquan + kamppailu: 350 €).

Kurssimaksut

Kurssit voi maksaa tilille Nordea 120030-232, maksun saaja: Dynamis valmennus
IBAN FI08 1200 3000 0002 32, BIC NDEAFIHH tai käteisellä paikanpäällä.

Uutiskirje

Lähetän sähköpostituslistan kautta tietoa uusita kursseista, workshopeista, tapahtumista, videoista yms. Jos haluat liittyä sähköpostituslistalle laita minulle sähköpostia ja lisään sinut listaan tai klikkaa sivun alalaidassa olevaa "tilaa uutiskirje"-linkkiä.

Facebook

Dynamiksella on myös facebook sivut, käy tykkäämässä ja saat tietoa myös sitä kautta.

Tiedustelut: