Osallistuaksesi Dynamiksen harjoituksiin ja workshopeihin tarvitset zoom-ohjelman. Mikäli zoomin käyttö ei ole sinulle tuttua, tässä muutamia ohjeita.

Zoom toimii Windows-, Mac, Android ja iOS- alustoilla. Asenna ensin zoom ohjelma omalle koneellesi täältä: https://jamk.zoom.us/download .

Listassa ensimmäisenä oleva ohjelma toimii sekä PC:lle että MAcille, mobiiliversiot löytyvät listassa alempana.

Harjoituksia varten lähetän sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla zoom-ohjelma avautuu ja pääset mukaan harjoituksiin. HUOM! on siis tärkeää, että minulla on sellainen toimiva sähköpostiosoitteesi, jota luet säännällisesti. Lähetän tiistai-illan harjoituksia varten sähköpostilinkin tiistai aamupäivän aikana.

Zoom ohjelma näyttää tältä

Mikrofonin ja videokuvan painikkeet ovat vasemmassa alakulmassa. Punainen viiva kuvakkeen päällä tarkoittaa, että se on pois päältä.

Pidä oma mikrofonisi suljettuna koko harjoituksen ajan. Tällöin ylimääräiset äänet eivät häiritse muita harjoittelijoita. Mikäli sinulla kuitenkin on harjoituksen aikana jotain kiireellistä kysyttävää/sanottavaa, laita mikrofoni kysymyksesi ajaksi päälle. Harjoitusten loputtua mikrofonit voidaan laittaa päälle ja voimme jutella harjoittelusta ja kysymyksiä voi esittää.

Pidä oma videokamerasi päällä, mikäli vain mahdollista. Tällöin harjoittelusta tulee kotoisampi kun muutkin ihmiset näkyvät ruudulla. Tällöin voin myös antaa neuvoja kun näen osallistujat. Mikäli sinulla kuitenkaan ei ole videokameraa tai et voi pitää sitä päällä, myös se on OK.

Jos haluat tutustua zoomin toimintaan enemmän, alla on joitain verkosta löydettyjä linkkejä, joissa saattaa olla hyödyllisiä tietoja.

Linkki 1

Linkki 2

Linkki 3