Harjoittelijoiden antamaa palautetta kursseista ja harjoituksista

Mä haluan vielä toisenkin kerran kiittää tämän illan harjoittelusta. Se oli ihana. Sä oot ihan törkeen hyvä! 🙏

Hengitys kurssi on ollut todella mahtava. Olen oppinut todella paljon itsestäni ja hengityksestä. Luulin tietäväni, mutta en tiennyt, yllätyin ja nyt tiedän taas enemmän.

 Isoin juttu on ollut rentouden eri tasot ja miten ne vaikuttavat kaikkeen muuhun harjoitukseen. Hengityksen kautta kaikki muut harjoitukset nousevat potenssiin kaksi vähintään rentouden kautta.

Fiilis kurssista on erittäin myönteinen. Olet niin taitava ja juuri tällaisella hetkellä hienosti toteutat kurssin. Läsnäolo ja rauhallisuus välittyvät, vaikka sen sanotaankin olevan vaikeaa etänä. Jos koronasta on jotain iloista, niin mulle se on tämä kurssi.

Tykästyin selkeän rauhalliseen ohjaukseen. Ja luontevaan ystävällisyyteesi, ehdit alussa jopa tervehtiä zoomiin tulijoita. 

Ohjauksesi on todella hyvä vastapaino mm kansalaisopiston aikuisvenyttelyn pölöttäjätädille, joka toistuvasti kehottaa kuuntelemaan omaa kehoa ja kumoaa mahdollisuudet puhua pälättämällä samaan aikaan. Sinun ohjauksessasi on aikaa kuulla tuntemuksiaan.

Online-kurssi toimii yllättävän hyvin: turvallinen, keskittymistä edesauttava tunnelma. Ei tunne olevansa ”yksin kotona”, vaan joukossa motivoituneena keskittymään juuri nyt.

Erityisesti tämän kurssin tunnelma on hyvin rauhallinen ja rentouttava. Ilo olla opetuksessasi ja kiitos tämän kurssin tarjoamisesta.

Erittäin hyvä energisoiva ja voimaannuttava kurssi, joka tulee tarpeeseen.

Todella tarpeellinen kurssi. Kerrot harjoituksista selkeästi ja tarvittaessa eri näkökulmista. Et anna valmista mallia, vaan jokaisella on tilaa keskittyä itseensä ja kuulostella kehoa. Sen aistii, että paneudut itsekin harjoitukseen, etkä “vain” ohjaa. Riittää, että sanot “hyvä”, niin itselle tulee jo rauhallisempi mieli.

Yleisfiilis kurssista on erittäin positiivinen. Harjoittelu on tehnyt minulle hyvää antamalla ihanan hetken ohjatusti päästää irti kaikenmoisesta ja muistuttanut mikä on tärkeää ja oikeasti tarpeellista.

Erityisesti näillä hengitystunneilla koen suurta yhteyttä myös muuhun ryhmään. Kun kamerat lopuksi aukeaa, yhteys miltei katoaa, mutta harjoitusten aikana olen hyvin tietoinen muusta ryhmästä. On ihana kokemus istua hengittämässä kotona hiirenhiljaa sinun ja koko ryhmän kanssa.  Olet sopivan matkan päässä kamerasta: et tule liian lähelle, mutta juuri riittävän lähellä ohjaamassa ja tekemässä yhdessä kanssani. Ohjaat upealla äänelläsi todella vahvasti ja läsnäolevasti – ehkä se juuri tuo yhteyden ryhmään. 

Tykkään kovasti kurssista, koska se tuo toisenlaisen näkökulman meditatiiviseen harjoitteluun. Kaiken kaikkiaan koko prosessi avaavista harjoituksista varsinaiseen hengitysharjoitukseen tuntuu mielekkäältä kokonaisuudelta.  Avaavat ja rentouttavat harjoituksethan ovat omiaan auttamaan myös työn aiheuttamiin jumeihin, joten siinä vielä mukava bonus.

Olotila parani harjoituksen edetessä, mieli tyyntyi ja lopussa oli todella (hämmentävän) tyyni ja levollinen olo. Kehossa oli vielä jännityksiä, mutta mieli oli rauhoittunut.

Energisoituminen, voimaantuminen tuli vahvana kokemuksena.

Tuntui oikein hyvältä. Tätä pitää saada lisää.

Tulee terveellinen olo. Maa- ja taivas hengitys harjoituksessa tuli olo, kuin olisin iloinen lapsi.

Hengittäminen tuntuu helpolta.

Nyt on hyvä lähteä kotiin, hyvältä tuntuu!

Harjoitus pehmensi kehoni ja mieleni. Pystyn hengittämään ja hyväksymään itseni.

Mukavaa ja rentoa oli.

Erittäin tehokas harjoitus, joka purkaa tunnelukkoja, lihasjännityksiä ja mielen kuormitustiloja.

Harjoitus tasapainotti kehoni ja mieleni. On kiitollinen ja utelias olo eikä murheet tunnu valtavilta. KIITOS PALJON.

Harjoittelu tekee hyvää!

Erinomainen rentoutuskeino ja kehon avaustekniikka.