Syyskausi 2023

Syyskausi alkaa 24.8.2023 ja kestää 16 viikkoa

Dynamis käyttää opetuksessa hybridimallia eli kaikki qigong ja yiquan lähiopetuksen harjoitukset striimataan myös zoomin kautta ja harjoitukset on jälkikäteen katsottavissa vähintäin viikon ajan !

Haluatko harjoitella, mutta et pääse paikanpäälle Helsinkiin kehomielikeskukseen? Ei hätää, sillä nyt voit osallistua harjoitteluun myös etänä mistä päin maailmaa tahansa! Voit osallistua kotoasi käsin ja saat täsmälleen saman opin kuin lähiopetuksessa olevat harjoittelijatkin. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä ilmaisen zoom-ohjelman. Lisäksi harjoitukset tallennetaan ja ovat katsottavissa vähintäin viikon ajan eli jos harjoitusaika ei sovi sinulle, voit tehdä harjoituksen silloin kun sinulle sopii!

Näyte zoom-tallenteesta, tässä ote qigong-harjoituksista

Qigong- ja yiquan harjoitukset

PAIKKA: Kehomielikeskus Päivöläntie 31, 00730 Helsinki Kehomielikeskuksen sivut

Kehomielikeskus on kaunis ja viihtyisä harjoittelupaikka.

Qigongissa ja yiquanissa ei järjestetä erillistä peruskurssia, vaan harjoittelun voi aloittaa koska tahansa. Mitään ennakko-osaamista ei tarvita, saat kaiken tarvittavan opastuksen harjoituksissa. Näin ollen mitään kynnystä harjoittelun alottamiseksi ei ole, vaan voit liittyä mukaan koska tahansa. Uudet harjoittelijat ovat aina tervetulleita ryhmäämme,

Ilmainen kokeilukerta: voit kokeilla qigong ja yiquan harjoittelua ryhmässämme yhden kerran ilmaiseksi! Sovi kokeilukerrasta etukäteen sähköpostilla: dynamis.finland(at)gmail.com

Huom! Mikäli haluat aloittaa harjoittelun kesken harjoittelukauden, saat harjoitusmaksusta alennusta eli maksat vain käyttämästäsi kaudesta.

Dynamis Qigong torstaisin klo 17.30 – 18.30

Meditatiivista liikuntaa, rentouttavaa ja kokonaisvaltaista kehon ja mielen harjoittelua.
Harjoituksissa keskitytään qigongin kolmen periaatteen eli tietoisen liikkeen, hengityksen säätelyn ja mielen keskittämisen harjoitteluun eri qigong harjoitusten avulla. Teemme monipuoisesti erityyppisiä qigong harjoituksia. Syksyn ensimmäinen harjoitus pidetään 24.8.2023, mutta mukaan ehtii myös myöhemmin.
Lue lisää qigongista

Syyskauden hinta: 240 €
Hinta pitää sisällään sekä lähi- että etäharjoittelun. Kaikki syyskauden maksaneet saavat automaattisesti zoom-linkin, jonka avulla voi osallistua harjoituksiin halutessaan myös etänä.

Yiquan torstaisin klo 18.45 – 19.45

Harjoituksissa tehdään yiquanin keskeisiä seisomis-, voimankoitto-, voiman räjäytys- ja liikkumisharjoituksia, sekä muita sovellettuja yiquan harjoituksia. Harjoitukset sopivat sekä vasta-alkajille että kokeneille yiquan harjoittelijoille. Syksyn ensimmäinen harjoitus pidetään 24.8.2023, mutta mukaan ehtii myös myöhemmin.
Lue lisää yiquanista

Syyskauden hinta: 240 €
Hinta pitää sisällään sekä lähi- että etäharjoittelun. Kaikki Syyskauden maksaneet saavat automaattisesti zoom-linkin, jonka avulla voi osallistua harjoituksiin halutessaan myös etänä.

Yiquan pariharjoittelu torstaisin klo 19.45 -20.45 (vain lähiopetus)

Ryhmä on tarkoitettu yiquan oppilailleni, joilla on riittävä kokemus yiquanin yksilöharjoittelusta. Jos haluat osallistua pariharjoituksiin, ota minuun yhteyttä. Ryhmässä tehdään yiquanin pariharjoituksia sekä sovellettuja kamppailuharjoituksia. Huom. pariharjoitteluun osallistuville edellytetään osallistumista klo 18.45-19.45 yiquan harjoituksiin. Syksyn ensimmäinen harjoitus pidetään 24.8.2023 välittömästi yiquan harjoitusten päätyttyä.

Syyskauden hinta: yiquan klo 18.45-19.45 + pariharjoittelu 19.45-20.45 yhteensä 480 €

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kursseille lähettämällä sähköposti osoitteeseen dynamis.finland(at)gmail.com
HUOM! yhteydenottoja/harjoitusten mahdollisia perumisia yms. varten on tärkeää, että annat minulle sellaisen sähköpostiosoitteesi, jota luet säännöllisesti!

Kurssimaksut

Kurssit maksetaan Nordean tilille FI08 1200 3000 0002 32 , maksun saaja: Dynamis valmennus, viestikenttään tieto *kurssilaisen nimi sekä kurssin nimi* (esim. Hanna Harjoittelija qigong syksy 2023) . Kurssit voi maksaa myös käteisellä paikanpäällä (ei pankkikortti).