Syksy 2022

Ennakkotiedot (sivut päivitetään kesäkuun aikana)
Syyskausi alkaa 16.8. Harjoituspaikka on muuttunut: uusi paikka on Steiner-koulu Paraistentie 3. Harjoitusajat ovat samat kuin viime keväänä eli
TIISTAISIN
Dynamis-qigong klo 17.30-18.40
Yiquan harjoitukset klo 18.50-20.00
TORSTAISIN
Yiquan pariharjoittelu klo 17.30 – 19.00

KEVÄT 2022

Dynamis käyttää opetuksessa hybridimallia eli kaikki lähiopetuksen harjoitukset striimataan myös zoomin kautta !

Haluatko harjoitella, mutta et pääse paikanpäälle Helsinkiin Steiner-koululle? Ei hätää, sillä nyt voit osallistua harjoitteluun myös etänä mistä päin maailmaa tahansa! Voit osallistua kotoasi käsin ja saat täsmälleen saman opin kuin lähiopetuksessa olevat harjoittelijatkin. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä ilmaisen zoom-ohjelman.

Online harjoittelu on osoittautunut korona-aikana hyvin toimivaksi opetusmenetelmäksi, ja siksi osa harjoituksista ja workshopeista pidetään pelkästään online opetuksessa.

Katso näyte online harjoituksesta

Qigong- ja yiquan harjoitukset

Kevätjatkot 10.5 -31.5.2022

UUTUUS: Loppukevään lyhytkurssi – rentouttavat rullaukset

Olen tähän uuteen kurssiin ottanut uuden harjoittelun ulottuvuuden: maaten tehtävät harjoitukset, joista käytän nimitystä rentouttavat rullaukset. Makaavat harjoitukset ovat rentoja, pyöriviä liikeitä, jotka tehdään makuulla sekä konttausasennossa lattialla makuualustan päällä.

Maaten tehtävät rullaavat liikkeet ovat niveliä mobilisoivaa liikettä, ja ne ovat erityisesti tarkoitettu alaselän ja lonkan alueen rentouttamiseksi ja liikkuvuuden lisäämiseksi. Näiden alueiden jumeja voi syntyä esim. liiallisen istumisen, loukkaantumisen tai nivelrikon seurauksena. Rullaus mobilisoi myös muita niveliä kuten selkärankaa, olkapäitä ja polvia.

Harjoitus aloitetaan tekemällä ensin seisoen kehoa ja hengitystä avaavia harjoituksia, sitten siirrytään lattialle tekemään rentouttavia rullauksia ja lopuksi rentoudutaan maaten.

Kurssiin on helpointa osallistua paikanpäällä Steiner-koululla, mutta myös osallistuminen zoomin kautta on mahdollinen. Tällöin sinulla pitää olla tilaa seisoa ja maata, sekä saada tietokoneen/kännykän näyttö niin, että pystyt seuraamaan ohjausta myös ollessasi makuuasennossa.

Kurssi sopii kaikille omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille aikuisille. Kurssi pidetään Steiner-koululla tiistaisin 10.5 – 31.5 klo 17.30 -18.40 yht. neljä kertaa. Kurssin hinta on 60 € ja se maksetaan Nordean tilille FI08 1200 3000 0002 32, maksun saaja: Dynamis valmennus, viestikenttään tieto *rentouttava rullaus*.  Kurssin voi maksaa myös käteisellä paikanpäällä. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse dynamis.finland@gmail.com viimeistään 9.5. Steiner-koululla on makuualustoja, mutta voit halutessasi ottaa mukaan myös oman makuualustan.

Yiquan kevätjatkot 10.5-31.5

Ennen Steiner-koulun sulkeutumista kesäloman ajaksi ehdimme ottaa vielä neljän kerran yiquan harjoitusryppään. Kevätjatkot pidetään 10.5-31.5 klo 18.50-20.00 eli samaan tuttuun aikaan. Ilmoittaudu mukaan 9.5 menessä sähköpostitse niin ehdit saada zoom-linkin tai ilmesty vain paikalle 10.5 Steiner-koululle. Kevätjatkon hinta on 60 € ja se maksetaan Nordean tilille FI08 1200 3000 0002 32, maksun saaja: Dynamis valmennus, viestikenttään tieto *yiquan kevätjatko*. Kurssin voi maksaa myös käteisellä paikanpäällä.

Kevätkausi alkaa 11.1.2022 ja kestää 16 viikkoa päättyen 3.5.2022

HUOM 1: Koronavirus tilanteen johdosta kevätkausi alkaa etäharjoitteluna zoomin välityksellä.
HUOM 2: 22.2.2022 harjoitukset pidetään ainoastaan zoom-harjoituksena, koska Steiner-koulu on suljettu talviloman vuoksi.
HUOM 3: mikäli jotkut harjoitukset joudutaan jostain syystä kokonaan perumaan, kevätkautta pidennetään vastaavasti.
HUOM 4: mikäli yllättävien teknisten ongelmien takia zoom-striimaminen epäonnistuu, harjoituksesta tulee nähtäväksi jälkikäteen tallenne tai korvaava harjoitus.

Qigongissa ja yiquanissa ei järjestetä erillistä peruskurssia, vaan harjoittelun voi aloittaa koska tahansa. Mitään ennakko-osaamista ei tarvita, saat kaiken tarvittavan opastuksen harjoituksissa. Näin ollen mitään kynnystä harjoittelun alottamiseksi ei ole, vaan voit liittyä mukaan koska tahansa. Uudet harjoittelijat ovat aina tervetulleita ryhmäämme,

Ilmainen kokeilukerta: voit kokeilla qigong ja yiquan harjoittelua ryhmässämme yhden kerran ilmaiseksi! Sovi kokeilukerrasta etukäteen yhteydenotto kaavakkeella tai sähköpostilla: dynamis.finland@gmail.com.

Huomaa, että koronatilanteesta riippuen lähiopetus kokeilukerrassa saattaa olla rajoituksia.

Qigong  tiistaisin klo 17.30 – 18.40

Meditatiivista liikuntaa, rentouttavaa ja kokonaisvaltaista kehon ja mielen harjoittelua.
Harjoituksissa keskitytään qigongin kolmen periaatteen (1. tietoinen liike 2. hengityksen säätely 3. mielen keskittäminen) harjoitteluun eri qigong harjoitusten avulla.
Lue lisää qigongista

Kevätkauden hinta: 240 €
Hinta pitää sisällään sekä lähi- että etäharjoittelun. Kaikki kevätkauden maksaneet saavat automaattisesti zoom-linkin, jonka avulla voi osallistua harjoituksiin halutessaan myös etänä.

Yiquan tiistaisin klo 18.50 – 20.00

Harjoituksissa tehdään yiquanin keskeisiä seisomis-, voimankoitto-, voiman räjäytys- ja liikkumisharjoituksia, sekä muita sovellettuja yiquan harjoituksia.
Lue lisää yiquanista

Kevätkauden hinta: 240 €
Hinta pitää sisällään sekä lähi- että etäharjoittelun. Kaikki kevätkauden maksaneet saavat automaattisesti zoom-linkin, jonka avulla voi osallistua harjoituksiin halutessaan myös etänä.

Qigong + yiquan yhdessä
Jos haluat harjoitella sekä qigongia että yiquania saat molemmat lajit edullisesti koko kevätkauden yhteishintaan: 360 € (etu 120 €)

Huom! Mikäli haluat aloittaa harjoittelun kesken harjoittelukauden, saat harjoitusmaksusta alennusta eli maksat vain käyttämästäsi loppukaudesta.

Paikka: Helsingin Rudolf Steiner-koulu 1, pieni eurytmiasali, Lehtikuusentie 6, 00270 Hki. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kursseille lähettämällä sähköposti osoitteeseen dynamis.finland@gmail.com.
HUOM! yhteydenottoja/harjoitusten mahdollisia perumisia yms. varten on tärkeää, että annat minulle sellaisen sähköpostiosoitteesi, jota luet säännöllisesti!

Kurssimaksut

Kurssit maksetaan Nordean tilille FI08 1200 3000 0002 32 , maksun saaja: Dynamis valmennus, viestikenttään tieto *kurssin nimi* .
Kurssit voi maksaa myös käteisellä paikanpäällä.

Kurssin sisällöstä saat paremman käsityksen tutustumalla näihin sivuihin: meditaatio, hengitysharjoittelu, qigong.

Kevään yiquan zoom workshopit

Worksopit ovat avoimia kaikille, jotka ovat harjoitelleet yiquania säännöllisesti vähintään vuoden (ts. yiquanin perusasiat tulee olla hallussa). Workshopeissa harjoitellaan sekä perustavanlaatuisia- että soveltavia yiquan harjoituksia.

Kaikki workshopit pidetään klo 10-13 zoomissa. Workshopien päivämäärät: 3.4, 17.4, 1.5, 15.5.

workshopiin ilmoittautuminen ja maksaminen:

Jos olet maksanut kevään 2022 kausimaksun:
Ilmoittaudu sähköpostitse dynamis.finland@gmail.com viimeistään workshop aamuna klo 8 mennessä. Workshop maksun 30 € voit maksaa tiistain harjoituksen yhteydessä käteisellä tai pankkiin: maksun saaja: Dynamis valmennus, IBAN FI08 1200 3000 0002 32, viestikenttään tieto ”yiquan workshop (workshopin päivämäärä)”

Muut:
Ilmoittaudu workshopiin sähköpostitse dynamis.finland@gmail.com.  Maksa workshop maksu 40 € pankkiin ennen workshopin alkua: maksun saaja: Dynamis valmennus, IBAN FI08 1200 3000 0002 32, viestikenttään tieto ”yiquan workshop (workshopin päivämäärä)”. Mikäli suoritat maksun myöhemmin kuin kolme pankkipäivää ennen workshopin alkua, ota kuvakaappaus/valokuva maksusta ja liitä se mukaan sähköpostiin ja lähetä se osoitteeseen dynamis.finland@gmail.com viimeistään workshop aamuna klo 8 mennessä.  Lähetä sähköposti siitä osoitteesta, johon haluat vastaanottaa zoom-kutsun.

Järvenpään Sanbao ry:n workshopeja, joissa opettajana on Pasi Pölönen

5.3 klo 10- 14 meditaatio – workshop

26.3 klo 10-13 Yiquan workshop

23.4 klo 10-13 Yiquan workshop

Katso tarkemmat tiedot Sanbao ry:n sivuilta