Syksy 2022

Dynamis käyttää opetuksessa hybridimallia eli kaikki lähiopetuksen harjoitukset striimataan myös zoomin kautta !

Haluatko harjoitella, mutta et pääse paikanpäälle Helsinkiin Steiner-koululle? Ei hätää, sillä nyt voit osallistua harjoitteluun myös etänä mistä päin maailmaa tahansa! Voit osallistua kotoasi käsin ja saat täsmälleen saman opin kuin lähiopetuksessa olevat harjoittelijatkin. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä ilmaisen zoom-ohjelman.

Online harjoittelu on osoittautunut korona-aikana hyvin toimivaksi opetusmenetelmäksi, ja siksi osa harjoituksista ja workshopeista pidetään pelkästään online opetuksessa.

Katso näyte online harjoituksesta

Qigong- ja yiquan harjoitukset

HUOM UUSI PAIKKA: Helsingin Rudolf Steiner-koulun (c-koulu) eurytmiasali, Paraistentie 3, 00280 Hki. 

Syyskausi alkaa 16.8.2022 ja kestää 16 viikkoa päättyen 1.12.2022

Qigongissa ja yiquanissa ei järjestetä erillistä peruskurssia, vaan harjoittelun voi aloittaa koska tahansa. Mitään ennakko-osaamista ei tarvita, saat kaiken tarvittavan opastuksen harjoituksissa. Näin ollen mitään kynnystä harjoittelun alottamiseksi ei ole, vaan voit liittyä mukaan koska tahansa. Uudet harjoittelijat ovat aina tervetulleita ryhmäämme,

Ilmainen kokeilukerta: voit kokeilla qigong ja yiquan harjoittelua ryhmässämme yhden kerran ilmaiseksi! Sovi kokeilukerrasta etukäteen sähköpostilla: dynamis.finland@gmail.com.

HUOM 1: 18.10.2022 harjoitukset pidetään ainoastaan zoom-harjoituksena, koska Steiner-koulu on suljettu loman vuoksi.
HUOM 2: mikäli opettaja sairastuu ja harjoitukset joudutaan peruuttamaan ilmoitetaan siitä sähköpostitse. Korvaava harjoitus järjestetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Samaten mikäli yllättävien teknisten ongelmien takia zoom-striimaminen epäonnistuu, harjoituksesta tulee nähtäväksi jälkikäteen tallenne tai korvaava harjoitus.

Dynamis Qigong tiistaisin klo 17.30 – 18.40

Meditatiivista liikuntaa, rentouttavaa ja kokonaisvaltaista kehon ja mielen harjoittelua.
Harjoituksissa keskitytään qigongin kolmen periaatteen (1. tietoinen liike 2. hengityksen säätely 3. mielen keskittäminen) harjoitteluun eri qigong harjoitusten avulla.
Syksyllä 2022 luvassa monipuolista rentouttavaa ja kehoa huoltavaa harjoittelua. Teemme mm. Aalto syleilee puuta harjoitusta, jossa keskitytään erityisesti selkärangan elävöittämisen sekä kehon linjauksen löytämiseen. Lisäksi teemme Tuuli soittaa huilua harjoitusta, jossa rauhoitutaan hengityksen, liikkeen ja mielikuvien avulla.
Lue lisää qigongista

Syyskauden hinta: 240 €
Hinta pitää sisällään sekä lähi- että etäharjoittelun. Kaikki syyskauden maksaneet saavat automaattisesti zoom-linkin, jonka avulla voi osallistua harjoituksiin halutessaan myös etänä.

Yiquan tiistaisin klo 18.50 – 20.00

Harjoituksissa tehdään yiquanin keskeisiä seisomis-, voimankoitto-, voiman räjäytys- ja liikkumisharjoituksia, sekä muita sovellettuja yiquan harjoituksia. Harjoitukset sopivat sekä vasta-alkajille että kokeneille yiquan harjoittelijoille.
Lue lisää yiquanista

Syyskauden hinta: 240 €
Hinta pitää sisällään sekä lähi- että etäharjoittelun. Kaikki syyskauden maksaneet saavat automaattisesti zoom-linkin, jonka avulla voi osallistua harjoituksiin halutessaan myös etänä.

Qigong + yiquan yhdessä
Jos haluat harjoitella sekä qigongia että yiquania saat molemmat lajit edullisesti koko syyskauden yhteishintaan: 360 € (etu 120 €)

Huom! Mikäli haluat aloittaa harjoittelun kesken harjoittelukauden, saat harjoitusmaksusta alennusta eli maksat vain käyttämästäsi kaudesta.

Yiquan pariharjoittelu ryhmä torstaisin klo 17.30 -19.00

Ryhmä on tarkoitettu edistyneille yiquan oppilailleni. Ryhmässä tehdään yiquanin pariharjoituksia sekä kamppailuharjoituksia.
(Vain lähiopetus, ei harjoituksia 18.10.2022 kun koulu on suljettu)

Syyskauden hinta: 260 €

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kursseille lähettämällä sähköposti osoitteeseen dynamis.finland@gmail.com.
HUOM! yhteydenottoja/harjoitusten mahdollisia perumisia yms. varten on tärkeää, että annat minulle sellaisen sähköpostiosoitteesi, jota luet säännöllisesti!

Kurssimaksut

Kurssit maksetaan Nordean tilille FI08 1200 3000 0002 32 , maksun saaja: Dynamis valmennus, viestikenttään tieto *kurssin nimi* .
Kurssit voi maksaa myös käteisellä paikanpäällä.

Syksyn 2022 yiquan zoom workshopit

Worksopit ovat avoimia kaikille, jotka ovat harjoitelleet yiquania säännöllisesti vähintään vuoden (ts. yiquanin perusasiat tulee olla hallussa). Workshopeissa harjoitellaan sekä perustavanlaatuisia- että soveltavia yiquan harjoituksia.

Kaikki workshopit pidetään klo 10-13 zoomissa. Workshopien päivämäärät: 4.9, 18.9, 16.10, 30.10, 13.11, 27.11.

workshopiin ilmoittautuminen ja maksaminen:

Jos olet maksanut syksyn 2022 kausimaksun:
Ilmoittaudu sähköpostitse dynamis.finland@gmail.com viimeistään workshop aamuna klo 8 mennessä. Workshop maksun 30 € voit maksaa tiistain harjoituksen yhteydessä käteisellä tai pankkiin: maksun saaja: Dynamis valmennus, IBAN FI08 1200 3000 0002 32, viestikenttään tieto ”yiquan workshop (workshopin päivämäärä)”

Muut:
Ilmoittaudu workshopiin sähköpostitse dynamis.finland@gmail.com.  Maksa workshop maksu 40 € pankkiin ennen workshopin alkua: maksun saaja: Dynamis valmennus, IBAN FI08 1200 3000 0002 32, viestikenttään tieto ”yiquan workshop (workshopin päivämäärä)”. Mikäli suoritat maksun myöhemmin kuin kolme pankkipäivää ennen workshopin alkua, ota kuvakaappaus/valokuva maksusta ja liitä se mukaan sähköpostiin ja lähetä se osoitteeseen dynamis.finland@gmail.com viimeistään workshop aamuna klo 8 mennessä.  Lähetä sähköposti siitä osoitteesta, johon haluat vastaanottaa zoom-kutsun.