SYKSY 2021

Sisältö

Dynamis käyttää opetuksessa hybridimallia eli kaikki lähiopetuksen harjoitukset striimataan myös zoomin kautta !

Haluatko harjoitella, mutta et pääse paikanpäälle Helsinkiin Steiner-koululle? Ei hätää, sillä nyt voit osallistua harjoitteluun myös etänä mistä päin maailmaa tahansa! Voit osallistua kotoasi käsin ja saat täsmälleen saman opin kuin lähiopetuksessa olevat harjoittelijatkin. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä ilmaisen zoom-ohjelman.

Online harjoittelu on osoittautunut korona-aikana hyvin toimivaksi opetusmenetelmäksi, ja siksi osa harjoituksista ja workshopeista pidetään pelkästään online opetuksessa.

Katso näyte online harjoituksesta

Qigong- ja yiquan harjoitukset

Syyskausi alkaa 24.8.2021 ja kestää 16 viikkoa päättyen 7.12.2021


HUOM 1: mikäli korona-tilanteen vuoksi Steiner-koululla ei ole mahdollisuutta järjestää lähiopetusta, harjoitukset pidetään pelkästään zoomin kautta etänä.
HUOM 2: 19.10.2021 harjoitukset pidetään ainoastaan zoom-harjoituksena, koska Steiner-koulu on suljettu syysloman vuoksi.
HUOM 3: mikäli jotkut harjoitukset joudutaan jostain syystä kokonaan perumaan, syyskautta pidennetään vastaavasti.
HUOM 4: mikäli yllättävien teknisten ongelmien takia zoom-striimaminen epäonnistuu, harjoituksesta tulee nähtäväksi jälkikäteen tallenne tai korvaava harjoitus.

Qigongissa ja yiquanissa ei järjestetä erillistä peruskurssia, vaan harjoittelun voi aloittaa koska tahansa. Mitään ennakko-osaamista ei tarvita, saat kaiken tarvittavan opastuksen harjoituksissa. Näin ollen mitään kynnystä harjoittelun alottamiseksi ei ole, vaan voit liittyä mukaan koska tahansa. Uudet harjoittelijat ovat aina tervetulleita ryhmäämme,

Ilmainen kokeilukerta: voit kokeilla qigong ja yiquan harjoittelua ryhmässämme yhden kerran ilmaiseksi! Sovi kokeilukerrasta etukäteen yhteydenotto kaavakkeella tai sähköpostilla: dynamis.finland@gmail.com.

Huomaa, että koronatilanteesta riippuen lähiopetus kokeilukerrassa saattaa olla rajoituksia.

Qigong  tiistaisin klo 17.30 – 18.40

Meditatiivista liikuntaa, rentouttavaa ja kokonaisvaltaista kehon ja mielen harjoittelua.
Harjoituksissa keskitytään qigongin kolmen periaatteen (1. tietoinen liike 2. hengityksen säätely 3. mielen keskittäminen) harjoitteluun eri qigong harjoitusten avulla. Syyskausi 2021 aloitetaan Kurki levittää siipensä-qigong harjoituksilla.
Lue lisää qigongista

Syyskauden hinta: 240 €
Hinta pitää sisällään sekä lähi- että etäharjoittelun. Kaikki syyskauden maksaneet saavat automaattisesti zoom-linkin, jonka avulla voi osallistua harjoituksiin halutessaan myös etänä.

Yiquan tiistaisin klo 18.50 – 20.00

Harjoituksissa tehdään yiquanin keskeisiä seisomis-, voimankoitto-, voiman räjäytys- ja liikkumisharjoituksia, sekä muita sovellettuja yiquan harjoituksia.
Lue lisää yiquanista

Syyskauden hinta: 240 €
Hinta pitää sisällään sekä lähi- että etäharjoittelun. Kaikki syyskauden maksaneet saavat automaattisesti zoom-linkin, jonka avulla voi osallistua harjoituksiin halutessaan myös etänä.

Qigong + yiquan yhdessä
Jos haluat harjoitella sekä qigongia että yiquania saat molemmat lajit edullisesti  yhteishintaan: 360 € (etu 120 €)

Huom! Mikäli haluat aloittaa harjoittelun kesken harjoittelukauden, saat harjoitusmaksusta alennusta eli maksat vain käyttämästäsi loppukaudesta.

Paikka: Helsingin Rudolf Steiner-koulu 1, pieni eurytmiasali, Lehtikuusentie 6, 00270 Hki. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kursseille lähettämällä sähköposti osoitteeseen dynamis.finland@gmail.com.
HUOM! yhteydenottoja/harjoitusten mahdollisia perumisia yms. varten on tärkeää, että annat minulle sellaisen sähköpostiosoitteesi, jota luet säännöllisesti!

Kurssimaksut

Kurssit maksetaan Nordean tilille FI08 1200 3000 0002 32 , maksun saaja: Dynamis valmennus, viestikenttään tieto *kurssin nimi* .
Kurssit voi maksaa myös käteisellä paikanpäällä.

Meditaation perusteet zoom-kurssi 16.9 – 2.12.2021

Kurssin sisällöstä:

Harjoituksen alussa keskitytään rentouden, kehollisuuden ja kehotietoisuuden kehittämiseen meditatiivisen liikunnan, hengitysharjoitusten ja kehoskannausten avulla. Nämä harjoitukset rauhoittavat fysiologiaa ja auttavat kehollisen kokemuksen aistimista sekä rentouden syventämistä. Tämä aktivoitu kehollisuus luo hyvän pohjan tietoisuuden sisällön tutkimiselle, johon paneudumme harjoituksen toisella puoliskolla. Tällöin teemme erilaisia mindfulness harjoituksia eli tutkimme hyväksyvällä ja myötätuntoisella asenteella tietoisuudessa olevia ilmiöitä, olivat ne sitten tunteita, ajatuksia, mielikuvia, kehollisia kokemuksia tai aistiärsykkeitä. Kurssilla tutkitaan erilaisia tapoja kohdistaa huomio yhteen yksittäiseen kohteeseen tai laajemmin koko tietoisuuden ilmiökenttään. Lisäksi kurssilla harjoitetaan hymyilevää sydäntä, joka on hyväksyvää, lempeää ja myötätuntoista suhtatumista omiin tunteisiin ja kokemuksiin sekä itseen ja muihin olentoihin. Kurssin harjoitusten tarkoituksena on lisätä mukavaa rentoa oloa ilman ponnistelua sekä itseoivallusta oman mielen toiminnasta.

Kurssi pidetään torstaisin klo 18.15-19.15 zoomissa, kurssin pituus on 12 kertaa.

Kurssimaksu on 125 €. (Mikäli osallistuit viime keväänä meditatiivinen hengitys-kurssille, saat tästä kurssista alennusta 50 €).

Ilmoittautuminen: ilmoittaudu kurssille maksamalla kurssimaksu Nordean tilille FI08 1200 3000 0002 32 , maksun saaja: Dynamis valmennus, viestikenttään tieto “Meditaation perusteet”, sekä lähettämällä ilmoittautumisviesti sähköpostilla osoitteeseen dynamis.finland@gmail.com . Liitä viestiin nimesi ja lähetä sähköposti siitä osoitteesta, johon haluat kurssin zoom-linkin.

Kurssin sisällöstä saat paremman käsityksen tutustumalla näihin sivuihin: meditaatio, hengitysharjoittelu, qigong.

Syksyn yiquan zoom workshopit

Worksopit ovat avoimia kaikille, jotka ovat harjoitelleet yiquania säännöllisesti vähintään vuoden (ts. yiquanin perusasiat tulee olla hallussa). Workshopeissa harjoitellaan sekä perustavanlaatuisia- että soveltavia yiquan harjoituksia.

Kaikki workshopit pidetään klo 10-13 zoomissa. Workshopien päivämäärät ovat seuraavat (huomaa muuttuneet ajat):

11.9, 25.9, 23.10, 13.11, 27.11.

Yiquan workshopiin ilmoittautuminen ja maksaminen:

Jos olet maksanut syksyn 2021 kausimaksun:
Ilmoittaudu sähköpostitse dynamis.finland@gmail.com viimeistään workshop aamuna klo 8 mennessä. Workshop maksun 30 € voit maksaa tiistain harjoituksen yhteydessä käteisellä tai pankkiin: maksun saaja: Dynamis valmennus, IBAN FI08 1200 3000 0002 32, viestikenttään tieto ”yiquan workshop (workshopin päivämäärä)”

Muut:
Ilmoittaudu workshopiin sähköpostitse dynamis.finland@gmail.com.  Maksa workshop maksu 40 € pankkiin ennen workshopin alkua: maksun saaja: Dynamis valmennus, IBAN FI08 1200 3000 0002 32, viestikenttään tieto ”yiquan workshop (workshopin päivämäärä)”. Mikäli suoritat maksun myöhemmin kuin kolme pankkipäivää ennen workshopin alkua, ota kuvakaappaus/valokuva maksusta ja liitä se mukaan sähköpostiin ja lähetä se osoitteeseen dynamis.finland@gmail.com viimeistään workshop aamuna klo 8 mennessä.  Lähetä sähköposti siitä osoitteesta, johon haluat vastaanottaa zoom-kutsun.

Järvenpään Sanbao ry:n workshopeja, joissa opettajana on Pasi Pölönen

9.10 klo 10-13 Yiquan workshop

30.10 klo 10- 14 meditaatio – workshop

Katso tarkemmat tiedot Sanbao ry:n sivuilta