Loppukevät-kesäkausi 25.4-20.6.2024

Loppukevät – kesäkausi toteutetaan sekä qigongin että yiquanin osalta videokurssi muotoisena.
Sekä qigong-kurssi että yiquan-kurssi sisältää yhdeksän noin tunnin mittaista harjoitusta. Joka torstaiaamu yhdeksän viikon ajan julkaistaan uusi video, jonka johdolla teet uuden harjoituksen. Kaikki videot ovat katsottavissa vuoden ajan, joten voit tehdä kurssin harjoituksia niin usein kuin itse haluat juuri silloin kun itsellesi sopii. Lisäksi kurssilaisilla on käytössä oma whatsup-keskusteluryhmä, jossa voit esittää kysymyksiä harjoitteluun liittyen. Pasi vastaa kysymyksiin whatsupissa tai erillisellä videolla.

Qigong-kurssin sisältö:
– qigongin kolmen keskeisen elementin eli kehon, hengityksen ja mielen käytön periaatteet
– Harjoitukset kehon rentouttamiseen, hengityksen avaamiseen ja mielen keskittämiseen
– 8-osaisen baduanjin liikkeiden eri variaatiot ja muunnelmat, jotka vahvistavat kehoa ja tasapainottavat mieltä. Baduanjin on yksi tunnetuimmista qigong-sarjoita, jota on harjoitettu Kiinassa monta sataa vuotta. Siitä on vuosisatojen aikana tehty useita eri muunnelmia, joita käymme kurssilla läpi.
-Istuen tehtävät meditatiiviset rentoutumisharjoitukset, jotka auttavat löytämään sisäisen tasapainon

Kurssin hinta on 135 €. Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia Pasille osoitteeseen dynamis.finland@gmail.com .

Yiquan-kurssi
Kurssi sopii sekä uusille että vanhoille yiquan harjoittelijoille. Kurssilla tehdään sekä aloittelijoille että jo pitkään yiquania harjoitelleille sopivia harjoituksia. Harjoitukset pitävät sisällään yiquanin seisoen, istuen ja maaten tehtäviä staattisia harjoituksia, liikkuvia voimankoittoharjoituksia, räjähtävänvoiman harjoittelua, askelharjoituksia sekä soveltavia harjoituksia.

Kurssin hinta on 135 €. Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia Pasille osoitteeseen dynamis.finland@gmail.com .

Sekä qigong että yiquan kurssit yhteishintaan 200 €

Yiquanin pariharjoitukset jatkuvat 20.6 saakka. Yiquan + pariharjoittelu yhteishinta 200 €

Kevätkausi 2024

Kevätkausi alkaa 4.1.2024 ja kestää 16 viikkoa

Dynamis käyttää opetuksessa hybridimallia eli kaikki qigong ja yiquan lähiopetuksen harjoitukset striimataan myös zoomin kautta ja harjoitukset on jälkikäteen katsottavissa koko kauden ajan !

Haluatko harjoitella, mutta et pääse paikanpäälle Helsinkiin kehomielikeskukseen? Ei hätää, sillä nyt voit osallistua harjoitteluun myös etänä mistä päin maailmaa tahansa. Voit osallistua kotoasi käsin ja saat täsmälleen saman opin kuin lähiopetuksessa olevat harjoittelijatkin. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä ilmaisen zoom-ohjelman. Lisäksi harjoitukset tallennetaan ja ovat katsottavissa myöhemmin eli jos harjoitusaika ei sovi sinulle, voit tehdä harjoituksen silloin kun sinulle sopii.

Näyte zoom-tallenteesta, tässä ote qigong-harjoituksista

Qigong- ja yiquan harjoitukset

PAIKKA: Kehomielikeskus Päivöläntie 31, 00730 Helsinki Kehomielikeskuksen sivut

Kehomielikeskus on kaunis ja viihtyisä harjoittelupaikka.

Qigongissa ja yiquanissa ei järjestetä erillistä peruskurssia, vaan harjoittelun voi aloittaa koska tahansa. Mitään ennakko-osaamista ei tarvita, saat kaiken tarvittavan opastuksen harjoituksissa. Näin ollen mitään kynnystä harjoittelun alottamiseksi ei ole, vaan voit liittyä mukaan koska tahansa. Uudet harjoittelijat ovat aina tervetulleita ryhmäämme,

Ilmainen kokeilukerta: voit kokeilla qigong ja yiquan harjoittelua ryhmässämme yhden kerran ilmaiseksi! Sovi kokeilukerrasta etukäteen sähköpostilla: dynamis.finland(at)gmail.com

Huom! Mikäli haluat aloittaa harjoittelun kesken harjoittelukauden, saat harjoitusmaksusta alennusta eli maksat vain käyttämästäsi kaudesta.

Dynamis Qigong torstaisin klo 17.30 – 18.30

Meditatiivista liikuntaa, rentouttavaa ja kokonaisvaltaista kehon ja mielen harjoittelua.
Harjoituksissa keskitytään qigongin kolmen periaatteen eli tietoisen liikkeen, hengityksen säätelyn ja mielen keskittämisen harjoitteluun eri qigong harjoitusten avulla. Teemme monipuoisesti erityyppisiä qigong harjoituksia, jotka pitävät sisällään rentouttavia ja avaavia harjoituksia, voimaa kehittäviä harjoituksia, taitavaa kehonkäyttöä lisääviä harjoituksia sekä mieltä rauhoittavia harjoituksia.
Lue lisää qigongista

Kevätkauden hinta: 260 €
Hinta pitää sisällään sekä lähi- että etäharjoittelun. Kaikki kausimaksun maksaneet saavat automaattisesti zoom-linkin, jonka avulla voi osallistua harjoituksiin halutessaan myös etänä. Lisäksi harjoitusten tallenne tulee katsottavaksi muutaman päivän sisällä.

Yiquan torstaisin klo 18.45 – 19.45

Harjoituksissa tehdään yiquanin keskeisiä seisomis-, voimankoitto-, voiman räjäytys- ja liikkumisharjoituksia, sekä muita sovellettuja yiquan harjoituksia. Harjoitukset sopivat sekä vasta-alkajille että kokeneille yiquan harjoittelijoille.
Lue lisää yiquanista

Kevätkauden hinta: 260 €
Hinta pitää sisällään sekä lähi- että etäharjoittelun. Kaikki kausimaksun maksaneet saavat automaattisesti zoom-linkin, jonka avulla voi osallistua harjoituksiin halutessaan myös etänä. Lisäksi harjoitusten tallenne tulee katsottavaksi muutaman päivän sisällä.

Yiquan pariharjoittelu torstaisin klo 19.45 -20.45 (vain lähiopetus)

Ryhmä on tarkoitettu yiquan oppilailleni, joilla on riittävä kokemus yiquanin yksilöharjoittelusta. Jos haluat osallistua pariharjoituksiin, ota minuun yhteyttä. Ryhmässä tehdään yiquanin pariharjoituksia sekä sovellettuja kamppailuharjoituksia. Huom. pariharjoitteluun osallistuville edellytetään osallistumista klo 18.45-19.45 yiquan harjoituksiin.

Kevätkauden hinta: yiquan klo 18.45-19.45 + pariharjoittelu 19.45-20.45 yhteensä 520 €


Jos haluat harjoitella sekä qigongia että yiquania, saat ne yhteishintaan 420 € (säästä 100 €)

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kursseille lähettämällä sähköposti osoitteeseen dynamis.finland(at)gmail.com
HUOM! yhteydenottoja/harjoitusten mahdollisia perumisia yms. varten on tärkeää, että annat minulle sellaisen sähköpostiosoitteesi, jota luet säännöllisesti!

Kurssimaksut

Kurssit maksetaan Nordean tilille FI08 1200 3000 0002 32 , maksun saaja: Dynamis valmennus, viestikenttään tieto *kurssilaisen nimi sekä kurssin nimi* (esim. Hanna Harjoittelija qigong kevät 2024) . Kurssit voi maksaa myös käteisellä paikanpäällä (ei pankkikortti).